YOGA RETREAT

Iedereen heeft wel eens behoefte om zich terug te trekken, vrij te zijn en volledig bij te komen van het dagelijkse werk, privé en alle gewoonten die je hebt, kortom een complete mindset te ervaren. Een Yoga Retreat is een uitstekende manier hiervoor.

 

In de retreats van Yoga-Leek-Roden gaan we naar top locaties in binnen- en buitenland. Voor diegene die niet een heel weekend weg kunnen of geen week vrij kunnen nemen, organiseer ik ook 1-daagse Yoga Retreats op idyllische plekjes in de omgeving. Deze laagdrempelige yogaworkshops zijn ultieme ervaringen en een fijne kennismaking met yoga, ook voor degenen die nooit eerder yoga hebben gedaan. Thema's zoals kracht, ontspanning, balans, meditatie en mindfulness zijn enkele voorbeelden van deze yogaworkshops.

 

Alle informatie en de voorwaarden voor deelname aan één van deze mooie Yoga Retreats kun je opvragen bij: myrinne@yoga-leek-roden.nl


BEDRIJFSYOGA

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Maar ontspanning op de werkplek is soms ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer of er is stress door prestatiedrang/deadlines. Ergens in het lichaam kan dat zich uiten in stijfheid en in sommige gevallen zelfs blessures. Zo sluipen veelvoorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out erin.

 

Wil je investeren in het welzijn van de medewerkers in je bedrijf, zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim? Dan is bedrijfsyoga een juiste keuze!
Yoga voor souplesse en ontspanning, om daarna weer vitaal te kunnen werken. Tijdens bedrijfsyoga verhelderen ademhaling en ontspanningsoefeningen de geest en verbeteren yogahoudingen het lichamelijk welbevinden. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

 

Yoga-Leek-Roden verzorgt zoveel mogelijk maatwerk in de bedrijfsyoga/stoelyoga beoefening. In een kennismakingsgesprek wordt in goed overleg de benadering gekozen die het beste past bij de deelnemers en bedrijfscultuur.

 


    Houdt deze pagina goed in de gaten m.b.t. nieuwe workshops en Yoga Retreats!

     

     

    Yoga-Leek-Roden

    myrinne@yoga-leek-roden.nl